توکوفرول ها که تحت عنوان ویتامین Eشناخته می شوند، مولکول های آمفی پاتیکی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان قادر به حذف گونه های فعال اکسیژن می باشند. در این پژوهش، گیاه تنباکو به مدت چهار هفته در محیط MS حاوی غلظت های صفر، 100 و 200 میلی مولار NaCl به همراه غلظت های، 100، 200 و 400 میلی گرم بر لیتر ویتامین E رشد داده شد و سپس شاخص های رشد از جمله وزن تر و خشک, میزان رنگیزه های فتوسنتزی، شامل کلروفیل a، b، کلروفیل کل، کاروتنوئیدها، غلظت های سدیم و پتاسیم، میزان پرولین، ترکیبات فنلی، قند محلول، آنتوسیانین و پروتئین کل، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش غلظت آلفاتوکوفرول سبب افزایش معنی دار وزن تر و خشک گیاهو افزایش میزان رنگیزه های فتوسنتزی و نیز پتاسیم و کاهش سدیم گردیده است. علاوه بر این، تیمار آلفاتوکوفرول سبب افزایش میزان پرولین، ترکیبات ترکیبات فنلی کل، قند محلول و آلفاتوکوفرول داخلی گیاه در تنش شوری شد. همچنین میزان پروتئین گیاه فقط توسط بالاترین غلظت آلفاتوکوفرل افزایش یافت. به نظر می رسد تیمار ویتامین E با تغییر برخی از شاخص های فیزیولوژیکی منجر به افزایش تحمل به شوری گیاه تنباکو گردیده است.