مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

342
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

576
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ی ترکیبات شیمیایی عضله ماهی تیلاپیای وارداتی(Oreochromis niloticus) با عضله ماهی قزل آلای پرورشی(Oncorhynchus mykiss) استان خوزستان

صفحات

 صفحه شروع 168 | صفحه پایان 183

چکیده

 این تحقیق به منظور مقایسه ی میزان پروتئین, چربی, کربوهیدرات, فیبر, خاکستر و رطوبت در گونه های مختلف ماهی تیلاپیای وارداتی(Oreochromis niloticus) و قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. نمونه های ماهی از بازار ماهی فروشان اهواز تهیه شدند. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS17, آزمون دانکن و آنالیز واریانس یکطرفه (ANOVA) انجام شد که وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح 95 درصد (P=0. 05)تعیین گردید. میزان کربوهیدرات در عضله ی هر دو نمونه ماهی مورد مطالعه در این تحقیق 59/1 ± 72/2 و میزان فیبر غیر قابل سنجش و صفر بود. بالاترین میزان پروتئین, چربی, خاکستر به ترتیب 14/22, 76/6, 8/3 گرم در 100 گرم وزن خشک بود. بالاترین میزان رطوبت نیز 6/75 درصد بود. بالاترین میزان پروتئین و چربی در ماهی قزل آلای پرورشی و بالاترین میزان خاکستر و رطوبت در ماهی تیلاپیای وارداتی بود. میزان خاکستر و پروتئین بین ماهی تیلاپیای وارداتی و قزل الای پرورشی اختلاف معنی داری نداشت 0. 05≤ P), اما میزان چربی و رطوبت اختلاف معنی داری داشت (0. 05 P<).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نقیبی، فاطمه، و عسکری ساری، ابوالفضل. (1398). مقایسه ی ترکیبات شیمیایی عضله ماهی تیلاپیای وارداتی(Oreochromis niloticus) با عضله ماهی قزل آلای پرورشی(Oncorhynchus mykiss) استان خوزستان. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، 32(2 )، 168-183. SID. https://sid.ir/paper/22704/fa

    Vancouver: کپی

    نقیبی فاطمه، عسکری ساری ابوالفضل. مقایسه ی ترکیبات شیمیایی عضله ماهی تیلاپیای وارداتی(Oreochromis niloticus) با عضله ماهی قزل آلای پرورشی(Oncorhynchus mykiss) استان خوزستان. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)[Internet]. 1398؛32(2 ):168-183. Available from: https://sid.ir/paper/22704/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه نقیبی، و ابوالفضل عسکری ساری، “مقایسه ی ترکیبات شیمیایی عضله ماهی تیلاپیای وارداتی(Oreochromis niloticus) با عضله ماهی قزل آلای پرورشی(Oncorhynchus mykiss) استان خوزستان،” زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، vol. 32، no. 2 ، pp. 168–183، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22704/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button