Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

814
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آماده سازی گرمایی و ترموشیمیایی پسماند مواد غذایی بر عملکرد هضم بی هوازی و تولید گاز متان در رآکتور بستر صافی با جریان رو به پایین در دمای ترموفیلیک

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 17

چکیده

 زمینه و هدف: بازیافت انرژی از پسماندها روشی مناسب برای مدیریت پسماندها و تولید انرژی از پسماندهای مواد غذایی می‫ باشد. هضم بی هوازی پسماندها روشی مناسب برای تولید انرژی پاک می‫ باشد. این مطالعه با هدف بررسی هضم بی هوازی پسماند مواد غذایی و تولید گاز متان بوسیله آماده سازی گرمایی و ترموشیمیایی در دمای ترموفیلیک (˚ C55) در رآکتور بستر صافی با جریان رو به پایین (LBR DF) می‫ باشد. روش کار: در این مطالعه پسماند مواد غذایی از رستوران دانشگاه بوعلی سینا جمع آوری شد و آماده سازی گرمایی و ترموشیمیایی پسماندهای مواد غذایی, قبل از تغذیه رآکتور انجام گردید. در آماده سازی گرمایی مخلوط همگن پسماند مواد غذایی با دستگاه اتوکلاو و مایکروویو آماده شد و در آماده سازی ترموشیمیایی, ابتدا پسماند به مدت 60 دقیقه در معرض NaOH 5N قرار گرفت و سپس توسط اتوکلاو و مایکروویو آماده شد. رآکتور در دمای ترموفیلیک راه اندازی شد و مقادیر TS, VS, SCOD, TCOD قبل از بارگذاری و در انتهای آزمایش اندازه‫ گیری شدند. مقادیر متان تجمعی آزمایشگاهی با کمک نرم افزار متلب1/8 بر مدل تغییر شکل یافته گمپرتز برازش شدند و مقادیر ضرایب B0, Rm و برای همه آزمایش ها مشخص شدند. یافته ها: بر اساس نتایج, بهترین نتایج در آماده سازی مایکروویو همراه NaOH 5N که موجب افزایش SCOD/TCOD% به مقدار 25/82 درصد, گاز متان تجمعی به مقدار l 98/39 و TSremoved و VSremoved به ترتیب 01/6 و 1/7 درصد گردید. همچنین کمترین مقدار و بیشترین مقدارRm در آماده سازی مایکروویو همراه NaOH 5N به ترتیب (day) 38/3 و (l/day) 8/1 مشاهده شد. نتیجه گیری: بر اساس نتایج این تحقیق, بطور کلی آماده سازی ترموشیمیایی, عملکرد بهتری نسبت به آماده سازی گرمایی و شاهد دارد. آماده سازی پسماند مواد غذایی به روش ترموشیمیایی موجب تخریب بیشتر ساختار ذرات مواد جامد می‫ شود که در نتیجه باعث افزایش مقدارSCOD/TCOD%, TSremoved و VSremoved و مقدار تولید گاز متان می‫ گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رادمرد، سیدعباس، حاجی آقاعلیزاده، حسین، و سیفی، رحمن. (1397). تاثیر آماده سازی گرمایی و ترموشیمیایی پسماند مواد غذایی بر عملکرد هضم بی هوازی و تولید گاز متان در رآکتور بستر صافی با جریان رو به پایین در دمای ترموفیلیک. سلامت و بهداشت اردبیل، 9(1 )، 7-17. SID. https://sid.ir/paper/227086/fa

    Vancouver: کپی

    رادمرد سیدعباس، حاجی آقاعلیزاده حسین، سیفی رحمن. تاثیر آماده سازی گرمایی و ترموشیمیایی پسماند مواد غذایی بر عملکرد هضم بی هوازی و تولید گاز متان در رآکتور بستر صافی با جریان رو به پایین در دمای ترموفیلیک. سلامت و بهداشت اردبیل[Internet]. 1397؛9(1 ):7-17. Available from: https://sid.ir/paper/227086/fa

    IEEE: کپی

    سیدعباس رادمرد، حسین حاجی آقاعلیزاده، و رحمن سیفی، “تاثیر آماده سازی گرمایی و ترموشیمیایی پسماند مواد غذایی بر عملکرد هضم بی هوازی و تولید گاز متان در رآکتور بستر صافی با جریان رو به پایین در دمای ترموفیلیک،” سلامت و بهداشت اردبیل، vol. 9، no. 1 ، pp. 7–17، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/227086/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا