مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

705
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر قند خوراکی بر سطح AgRP و گلیکوژن لنفوسیت خون محیطی پس از یک جلسه فعالیت دایره ای مبتنی بر فنون کشتی در کشتی گیران آزادکار

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 80

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر قند خوراکی بر سطح AgRP و گلیکوژن لنفوسیت در کشتی گیران بود. 16 کشتی گیر به طور تصادفی به 2گروه آب و قند تقسیم شدند. آزمودنی ها فعالیت مقاومتی (WBTCE) را انجام دادند و بلافاصله بعد از نمونه گیری دوم خون, مایعات مورد نظر به گروه ها داده شد. داده ها با روش آماری آنالیز واریانس (اندازه گیری مکرر) و آزمون تعقیبی مناسب (LSD) آنالیز شد. (p<0.05) سطوح AgRP لنفوسیت که در هر 2 گروه بعد از فعالیت افزایش معنی داری یافته بود, در دوره 90 دقیقه بعد از فعالیت در گروه قندی کاهش معنی داری داشت. همچنین, سطح گلیکوژن لنفوسیت که بعد از فعالیت در هر 2 گروه کاهش معنی داری یافته بود, فقط در گروه آب کاهش معنی داری داشت. یافته ها نشان داد قند خوراکی غلظت AgRP افزایش یافته ناشی از WBTCE را در لنفوسیت کاهش داد. احتمال دارد کاهش AgRP به افزایش گلیکوژن مربوط بوده باشد و نقش لنفوسیت به عنوان یک منبع محیطی کوچکی از ترشح AgRP به داخل گردش خون توصیف شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، محمد، حجتی، مسلم، و قنبری نیاکی، عباس. (1391). اثر قند خوراکی بر سطح AgRP و گلیکوژن لنفوسیت خون محیطی پس از یک جلسه فعالیت دایره ای مبتنی بر فنون کشتی در کشتی گیران آزادکار. فیزیولوژی ورزشی (پژوهش در علوم ورزشی)، 4(16)، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/228237/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی محمد، حجتی مسلم، قنبری نیاکی عباس. اثر قند خوراکی بر سطح AgRP و گلیکوژن لنفوسیت خون محیطی پس از یک جلسه فعالیت دایره ای مبتنی بر فنون کشتی در کشتی گیران آزادکار. فیزیولوژی ورزشی (پژوهش در علوم ورزشی)[Internet]. 1391؛4(16):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/228237/fa

    IEEE: کپی

    محمد قاسمی، مسلم حجتی، و عباس قنبری نیاکی، “اثر قند خوراکی بر سطح AgRP و گلیکوژن لنفوسیت خون محیطی پس از یک جلسه فعالیت دایره ای مبتنی بر فنون کشتی در کشتی گیران آزادکار،” فیزیولوژی ورزشی (پژوهش در علوم ورزشی)، vol. 4، no. 16، pp. 69–80، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/228237/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button