مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

878
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

656
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری زعفران (Crocus sativus)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 24

چکیده

 پژوهش حاضر به منظورارزیابی تاثیر کودهای زیستی, دامی و شیمیایی و وزن بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری زعفران, در سال زراعی 91-1390 و در شهرستان مه ولات انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح اسپلیت پلات و با چهار تکرار اجرا شد. تیمارها شامل کودشیمیایی و دامی در سه سطح (%100, %50 و عدم مصرف کود دامی و شیمیایی) به عنوان عامل کرت اصلی و ترکیب فاکتوریل از کود بیولوژیکدر سه سطح (کود نیتروکسین, بیوسوپرفسفات و شاهد) و اندازه بنه مادری در سه سطح (بنه های با وزن 6-4 گرم, 10-8 گرم و 14-12 گرم) به عنوان عامل کرت فرعی بود. نتایج نشان داد با مصرف کود دامی و شیمیایی از صفر به %100, تعداد بنه دختری زعفرانو وزن بنه به صورت معنی داری افزایش یافت, اما تاثیری بر قطر بنه نداشت. مصرف کود بیولوژیک وزن بنه را به طور معنی داری (3.7) درصد افزایش داد, در حالی که تغییری در تعداد و قطر بنه ایجاد نکرد. بیشترین تعداد, قطر و وزن بنه دختری نیز با استفاده از بزرگ ترین بنه مادری به دست آمد. از آنجا که بنه های درشت در سال های بعد عملکرد بیشتری دارند پیشنهاد می شود در کشت زعفران از بنه های درشت استفاده شود. همچنین استفاده از کودهای بیولوژیک ضمن بهبود ویژگی های بنه دختری زعفران می تواند مصرف کودهای دامی و شیمیایی را کاهش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پور، زینب، محمودی، سهراب، بهدانی، محمدعلی، و سیاری، محمدحسن. (1394). تاثیر کودهای بیولوژیک, دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری زعفران (Crocus sativus). فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 15(2)، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/229744/fa

    Vancouver: کپی

    علی پور زینب، محمودی سهراب، بهدانی محمدعلی، سیاری محمدحسن. تاثیر کودهای بیولوژیک, دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری زعفران (Crocus sativus). فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1394؛15(2):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/229744/fa

    IEEE: کپی

    زینب علی پور، سهراب محمودی، محمدعلی بهدانی، و محمدحسن سیاری، “تاثیر کودهای بیولوژیک, دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری زعفران (Crocus sativus)،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 15، no. 2، pp. 13–24، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/229744/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button