APA:
کپیعلیپورمیاندهی، زینب، محمودی، سهراب، بهدانی، محمدعلی، و سیاری، محمدحسن. (1392). مطالعه تاثیر کودهای دامی, زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L). پژوهش های زعفران، 1(2)، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/240444/fa
Vancouver:
کپیعلیپورمیاندهی زینب، محمودی سهراب، بهدانی محمدعلی، سیاری محمدحسن. مطالعه تاثیر کودهای دامی, زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L). پژوهش های زعفران[Internet]. 1392؛1(2):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/240444/fa
IEEE:
کپیزینب علیپورمیاندهی، سهراب محمودی، محمدعلی بهدانی، و محمدحسن سیاری، “مطالعه تاثیر کودهای دامی, زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L)،” پژوهش های زعفران، vol. 1، no. 2، pp. 73–84، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240444/fa