مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

663
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمارهای پس از برداشت کلرید کلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 202

چکیده

 در این پژوهش میوه های هلو رقم کوثری در دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم به صورت غوطه وری به مدت پنج دقیقه تیمار شدند. میوه ها پس از تیمار در دمای دو تا سه درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد به مدت 28 روز در سردخانه قرار گرفتند و نقش دما و کلریدکلسیم در صفات کیفی و انبارمانی میوه هر هفته  مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل پنج تیمار دمایی (4, 8, 16, 32 و64 درجه سانتی گراد) در مدت پنج دقیقه و دو سطح کلریدکلسیم (0 و60 میلی مولار) بود. نتایج نشان داد که دمای 64 درجه سانتی گراد همراه با کلریدکلسیم نقش موثرتری در حفظ سفتی بافت, میزان ویتامین  ث, تغییرات مواد جامد محلول, جلوگیری از کاهش وزن و میزان جذب کلسیم نسبت به سایر تیمارها داشت. تیمار دمای بالا به تنهایی نیز باعث حفظ سفتی بافت و جلوگیری از کاهش وزن گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرم نژاد، فاطمه، حاجیلو، جعفر، و طباطبایی، سیدجلال. (1394). تاثیر تیمارهای پس از برداشت کلرید کلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 15(2)، 191-202. SID. https://sid.ir/paper/229752/fa

    Vancouver: کپی

    کرم نژاد فاطمه، حاجیلو جعفر، طباطبایی سیدجلال. تاثیر تیمارهای پس از برداشت کلرید کلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1394؛15(2):191-202. Available from: https://sid.ir/paper/229752/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه کرم نژاد، جعفر حاجیلو، و سیدجلال طباطبایی، “تاثیر تیمارهای پس از برداشت کلرید کلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 15، no. 2، pp. 191–202، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/229752/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button