APA:
کپیکریم پور، مریم، کامرانی، احسان، یوسف زادی، مرتضی، و ناظمی، ملیکا. (1397). پتانسیل خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره های اسفنج دریایی هالیکلونا کارلا منطقه جزر و مدی جزیره لارک, خلیج فارس. زیست فناوری، 9(3 )، 347-353. SID. https://sid.ir/paper/231363/fa
Vancouver:
کپیکریم پور مریم، کامرانی احسان، یوسف زادی مرتضی، ناظمی ملیکا. پتانسیل خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره های اسفنج دریایی هالیکلونا کارلا منطقه جزر و مدی جزیره لارک, خلیج فارس. زیست فناوری[Internet]. 1397؛9(3 ):347-353. Available from: https://sid.ir/paper/231363/fa
IEEE:
کپیمریم کریم پور، احسان کامرانی، مرتضی یوسف زادی، و ملیکا ناظمی، “پتانسیل خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره های اسفنج دریایی هالیکلونا کارلا منطقه جزر و مدی جزیره لارک, خلیج فارس،” زیست فناوری، vol. 9، no. 3 ، pp. 347–353، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/231363/fa