APA:
کپیوریدی، مهدی، حیدری، فاطمه، و شکرالهی یانچشمه، بهداد. (1395). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانه صیفی جات بومی ایران (خربزه, طالبی, هندوانه, کدو). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(3)، 249-264. SID. https://sid.ir/paper/233897/fa
Vancouver:
کپیوریدی مهدی، حیدری فاطمه، شکرالهی یانچشمه بهداد. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانه صیفی جات بومی ایران (خربزه, طالبی, هندوانه, کدو). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(3):249-264. Available from: https://sid.ir/paper/233897/fa
IEEE:
کپیمهدی وریدی، فاطمه حیدری، و بهداد شکرالهی یانچشمه، “ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانه صیفی جات بومی ایران (خربزه, طالبی, هندوانه, کدو)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 3، pp. 249–264، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233897/fa