APA:
کپیاسدی فارسانی، امید، کردجزی، معظمه، شعبان پور، بهاره، اجاق، سیدمهدی، و جمشیدی، انسیه. (1397). اثر خواص ضداکسیداسیونی عصاره ی جلبک قهوه ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18-درجه ی سانتی گراد. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(2 )، 149-166. SID. https://sid.ir/paper/233905/fa
Vancouver:
کپیاسدی فارسانی امید، کردجزی معظمه، شعبان پور بهاره، اجاق سیدمهدی، جمشیدی انسیه. اثر خواص ضداکسیداسیونی عصاره ی جلبک قهوه ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18-درجه ی سانتی گراد. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(2 ):149-166. Available from: https://sid.ir/paper/233905/fa
IEEE:
کپیامید اسدی فارسانی، معظمه کردجزی، بهاره شعبان پور، سیدمهدی اجاق، و انسیه جمشیدی، “اثر خواص ضداکسیداسیونی عصاره ی جلبک قهوه ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18-درجه ی سانتی گراد،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 2 ، pp. 149–166، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233905/fa