APA:
کپیحمزه، علی، و رضایی، مسعود. (1390). اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم به همراه اسانس آویشن بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(3 (پی در پی 22))، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/121497/fa
Vancouver:
کپیحمزه علی، رضایی مسعود. اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم به همراه اسانس آویشن بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(3 (پی در پی 22)):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/121497/fa
IEEE:
کپیعلی حمزه، و مسعود رضایی، “اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم به همراه اسانس آویشن بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3 (پی در پی 22)، pp. 11–20، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121497/fa