مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,706
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 116

چکیده

 یکصد و دوازده نمونه فراورده های لبنی از قبیل ماست, دوغ و شیرخام از مناطق بکر استان های کرمانشاه, کردستان, لرستان, ایلام و مرکزی جمع آوری شد. جداسازی باکتری ها بر مبنای روش های استاندارد بین المللی انجام شد. پس از انجام کشت های متوالی بر روی محیط های اختصاصی با کسب کلنی های تیپیک و مشاهده میکروسکوپی, نود و سه باکتری برای آنالیزهای بعدی انتخاب شدند. به منظور شناسایی بیوشیمیایی سویه ها تخمیر 19 قند, همچنین رشد در دمای 15 و 45 درجه سلسیوس, احیا نیترات, ذوب ژلاتین و واکنش در برابر اسکولین بررسی شد. به منظور تایید نتایج بیوشیمیایی, آنالیزهای مولکولی مانند تکثیر قطعاتی از DNA با آغازگرهای مخصوص جنس انجام و تعلق این باکتری ها به جنس لاکتوباسیل تایید شد. همچنین ژن 16S rDNA کامل چهار باکتری با ویژگی های خاص تکثیر و پس از توالی یابی در بانک ژن NCBI ثبت گردید. پس از مقایسه توالی های مذکور با توالی دیگر باکتری های ثبت شده در این بانک, درخت فیلوژنی رسم گردید. نتایج نشان داد که دو باکتری مورد بررسی متعلق به گونه جدید L.crustorum است که در سال های اخیر گزارش شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قبادی دانا، مریم، سلمانیان، علی هاتف، و یخچالی، باقر. (1391). جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(2)، 99-116. SID. https://sid.ir/paper/233910/fa

    Vancouver: کپی

    قبادی دانا مریم، سلمانیان علی هاتف، یخچالی باقر. جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(2):99-116. Available from: https://sid.ir/paper/233910/fa

    IEEE: کپی

    مریم قبادی دانا، علی هاتف سلمانیان، و باقر یخچالی، “جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 99–116، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233910/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا