APA:
کپیقبادی دانا، مریم، سلمانیان، علی هاتف، و یخچالی، باقر. (1391). جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(2)، 99-116. SID. https://sid.ir/paper/233910/fa
Vancouver:
کپیقبادی دانا مریم، سلمانیان علی هاتف، یخچالی باقر. جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(2):99-116. Available from: https://sid.ir/paper/233910/fa
IEEE:
کپیمریم قبادی دانا، علی هاتف سلمانیان، و باقر یخچالی، “جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های موجود در برخی از فرآورده های لبنی بومی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 99–116، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233910/fa