مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

971
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

259
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی دریافت فرآورده های لبنی، کلسیم و ویتامین D در مبتلایان به سرطان پستان

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 18

چکیده

 مقدمه: سرطان پستان یکی از شایع ترین سرطان ها در زنان می باشد. از آنجا که تغذیه, یکی از عوامل موثر در ابتلاء به این بیماری می باشد و عوامل غذایی نقش بالقوه در بروز سرطان پستان دارند, مطالعه حاضر با هدف بررسی دریافت فرآورده های لبنی, کلسیم, ویتامین D و خطر ابتلاء به سرطان پستان انجام شد.روش کار: این مطالعه مقطعی در سال 1390 بر روی 125 زن مبتلا به سرطان پستان در شهرستان سبزوار انجام شد. پرسشنامه مربوط به اطلاعات فردی و بسامد خوراک نیمه کمی مشتمل بر 160 نوع از اقلام غذایی, توسط پرسشگر مجرب تکمیل شد. اطلاعات غذایی به دست آمده با استفاده از نرم افزار Nutritioni (نسخه 4) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه 16) و روش های آمار توصیفی و فراوانی و آزمون غیر پارامتریک کای دو انجام شد. میزان p کمتر از 0.05 معنی دار در نظر گرفته شد. یافته ها: دریافت فرآورده های لبنی, کلسیم و ویتامین D در زنان مورد مطالعه, کمتر از مقادیر استاندارد دریافت غذایی بود (0.05>p). همچنین درصد ابتلاء به سرطان پستان در افرادی که دریافت بالاتری از کلسیم, ویتامین D و فرآورده های لبنی در رژیم غذایی روزانه خود داشتند, نسبت به افرادی که دریافت پایین تری داشتند, کمتر بود. نتیجه گیری: دریافت فرآورده های لبنی, ویتامین D و کلسیم, خطر ابتلاء به سرطان پستان را در زنان کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کوشکی، اکرم، و اکبرزاده، رویا. (1393). بررسی دریافت فرآورده های لبنی, کلسیم و ویتامین D در مبتلایان به سرطان پستان. مجله زنان مامایی و نازایی ایران، 17(101)، 13-18. SID. https://sid.ir/paper/501729/fa

    Vancouver: کپی

    کوشکی اکرم، اکبرزاده رویا. بررسی دریافت فرآورده های لبنی, کلسیم و ویتامین D در مبتلایان به سرطان پستان. مجله زنان مامایی و نازایی ایران[Internet]. 1393؛17(101):13-18. Available from: https://sid.ir/paper/501729/fa

    IEEE: کپی

    اکرم کوشکی، و رویا اکبرزاده، “بررسی دریافت فرآورده های لبنی, کلسیم و ویتامین D در مبتلایان به سرطان پستان،” مجله زنان مامایی و نازایی ایران، vol. 17، no. 101، pp. 13–18، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button