APA:
کپیساکی، جواهر، خدانظری، آی ناز، و حسینی، سیدمهدی. (1396). تاثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(1)، 71-86. SID. https://sid.ir/paper/233914/fa
Vancouver:
کپیساکی جواهر، خدانظری آی ناز، حسینی سیدمهدی. تاثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(1):71-86. Available from: https://sid.ir/paper/233914/fa
IEEE:
کپیجواهر ساکی، آی ناز خدانظری، و سیدمهدی حسینی، “تاثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 1، pp. 71–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233914/fa