مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,480
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

964
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 86

چکیده

 قابلیت تشکیل فیلم و خواص حفاظتی ژلاتین و کیتوزان موجب شده که به عنوان پوشش ها و فیلم های ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی مورد استفاده قرار بگیرند. در مطالعه حاضر, اثر فیلم (مخلوط و دولایه) و پوشش (مخلوط و دولایه) تهیه شده از کیتوزان (1 درصد وزنی/حجمی) و ژلاتین (3 درصد وزنی/حجمی) در نگهداری فیله شوریده بلانگر (Johnius belangerii) در دمای 4 درجه سانتی گراد یخچال (4±1 درجه سانتی گراد) به مدت 16 روز مورد بررسی قرار گرفت. آزمون های میکروبی (بارمیکروبی کل, سرمادوست و انتروباکتریاسه) بیانگر تاثیر ضدمیکروبی پوشش ها و فیلم های کیتوزان ژلاتین بود اما بین خاصیت ضدمیکروبی فیلم و پوشش و همچنین بین انواع مخلوط و دولایه هریک تفاوت معنی داری وجود نداشت. آزمون های شاخص اکسیداسیون چربی (تیوباربیتوریک اسید, اسید چرب آزاد) نیز حاکی از کمتر بودن میزان اکسیداسیون در نمونه های دارای فیلم و پوشش کیتوزان ژلاتین نسبت به نمونه شاهد (فیله فاقد پوشش و فیلم) بود. علاوه براین, در آزمون حسی (فیله های خام) مشاهده شد که فیلم ها و پوشش های به کاررفته 4 روز بر ماندگاری فیله های نگهداری شده در یخچال افزود. بدین ترتیب اعمال کیتوزان لاتین به عنوان پوشش و فیلم خوراکی (مخلوط و دولایه) منجربه افزایش عمر ماندگاری فیله (Johnius belangerii) در شرایط یخچال شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ساکی، جواهر، خدانظری، آی ناز، و حسینی، سیدمهدی. (1396). تاثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(1)، 71-86. SID. https://sid.ir/paper/233914/fa

    Vancouver: کپی

    ساکی جواهر، خدانظری آی ناز، حسینی سیدمهدی. تاثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(1):71-86. Available from: https://sid.ir/paper/233914/fa

    IEEE: کپی

    جواهر ساکی، آی ناز خدانظری، و سیدمهدی حسینی، “تاثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 1، pp. 71–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233914/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا