مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,260
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 147

چکیده

 در این تحقیق فیلم دولایه آگار/ژلاتین به روش قالب ریزی و طی دو مرحله تولید و ویژگی های آن شامل نفوذپذیری نسبت به بخارآب, حلالیت در آب, درصد جذب رطوبت, خواص مکانیکی, و نیز ویژگی های ظاهری مورد مطالعه و با فیلم های زیست تخریب پذیر تک لایه آگار و ژلاتین مقایسه گردید. نتایج نشان داد که نفوذپذیری نسبت به بخارآب در فیلم دولایه (3.25×10-10 g/msPa) به طور معنی داری کمتر از فیلم های آگار تک لایه (3.90×10-10 g/msPa) و ژلاتین (4.32×10-10 g/msPa) بود. همچنین افزایش میزان جذب نور UV در فیلم دولایه در مقایسه با فیلم های تک لایه مشاهده شد. مقاومت به کشش در فیلم دولایه (10.8 مگا پاسکال) اگرچه بالاتر از ژلاتین تک لایه (2.86 مگا پاسکال) بود, ولی از فیلم تک لایه آگار (30.49 مگا پاسکال) کمتر بود (p<0.05). نتایج نشان می دهد که برخی خواص فیلم های آگار و ژلاتین با تولید فیلم دولایه آگار/ ژلاتین اصلاح شده و بهبود می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وجدان، اکبر، اجاق، سیدمهدی، عادلی، افشین، و عبدالهی، مهدی. (1394). ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون شیلات، 4(3)، 133-147. SID. https://sid.ir/paper/246822/fa

    Vancouver: کپی

    وجدان اکبر، اجاق سیدمهدی، عادلی افشین، عبدالهی مهدی. ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(3):133-147. Available from: https://sid.ir/paper/246822/fa

    IEEE: کپی

    اکبر وجدان، سیدمهدی اجاق، افشین عادلی، و مهدی عبدالهی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 3، pp. 133–147، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246822/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button