APA:
کپیوجدان، اکبر، اجاق، سیدمهدی، عادلی، افشین، و عبدالهی، مهدی. (1394). ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون شیلات، 4(3)، 133-147. SID. https://sid.ir/paper/246822/fa
Vancouver:
کپیوجدان اکبر، اجاق سیدمهدی، عادلی افشین، عبدالهی مهدی. ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(3):133-147. Available from: https://sid.ir/paper/246822/fa
IEEE:
کپیاکبر وجدان، سیدمهدی اجاق، افشین عادلی، و مهدی عبدالهی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 3، pp. 133–147، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246822/fa