APA:
کپیمحمدی، سمیه، و عباسی، سلیمان. (1395). بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 55-72. SID. https://sid.ir/paper/233931/fa
Vancouver:
کپیمحمدی سمیه، عباسی سلیمان. بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):55-72. Available from: https://sid.ir/paper/233931/fa
IEEE:
کپیسمیه محمدی، و سلیمان عباسی، “بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 55–72، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233931/fa