مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,206
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

768
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA)

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 72

چکیده

 یکی از روش های رایج برای استری کردن صمغ ها به منظور ایجاد ویژگی های عملکردی نظیر امولسیون کنندگی, استفاده از اکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA) می باشد. لذا, در بررسی حاضر, برخی ویژگی های عملکردی صمغ فارسی (صمغ کامل, بخش محلول) اصلاح شده با OSA در شرایط بهینه با بیشترین درجه جایگزینی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج طیف سنجی فروسرخ تبدیل فوریه, تشکیل گروه های کربونیل در صمغ فارسی تغییر یافته (بخش محلول و صمغ کامل) را تایید نمود. در ضمن, اصلاح صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA) به طور قابل توجهی موجب ایجاد و بهبود خصوصیت امولسیون کنندگی, هم در صمغ کامل فارسی (6 برابر وزن خشک صمغ) و هم در بخش محلول آن (تا 4 برابر وزن خشک صمغ) شد. به علاوه, ریزساختار امولسیون های تهیه شده با صمغ فارسی تغییر یافته باOSA  (بخش محلول و صمغ کامل), حاوی ذرات بسیار ریزتر و شاخص پایداری بالاتری نسبت به صمغ فارسی طبیعی بودند. همچنین, نتایج بررسی رفتار جریانی محلول های تهیه شده از بخش محلول و صمغ کامل فارسی تغییر یافته با OSA نیز حاکی از آن بود که صمغ کامل فارسی و بخش محلول آن در حالت طبیعی گرانروی ظاهری متفاوتی نسبت به صمغ کامل فارسی و بخش محلول تغییر یافته با OSA در غلظت برابر داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، سمیه، و عباسی، سلیمان. (1395). بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 55-72. SID. https://sid.ir/paper/233931/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی سمیه، عباسی سلیمان. بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):55-72. Available from: https://sid.ir/paper/233931/fa

    IEEE: کپی

    سمیه محمدی، و سلیمان عباسی، “بررسی ویژگی های امولسیون کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 55–72، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233931/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا