APA:
کپییوسفی، فاطمه، عباسی، سلیمان، و عزت پناه، حمید. (1391). تاثیر میزان صمغ فارسی, روغن, پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(3)، 199-218. SID. https://sid.ir/paper/234053/fa
Vancouver:
کپییوسفی فاطمه، عباسی سلیمان، عزت پناه حمید. تاثیر میزان صمغ فارسی, روغن, پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(3):199-218. Available from: https://sid.ir/paper/234053/fa
IEEE:
کپیفاطمه یوسفی، سلیمان عباسی، و حمید عزت پناه، “تاثیر میزان صمغ فارسی, روغن, پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 199–218، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234053/fa