APA:
کپیفیوضی، بهنام، وریدی، محمدجواد، میلانی، الناز، شهیدی، فخری، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1397). بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجاله بنه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(1 )، 29-48. SID. https://sid.ir/paper/233941/fa
Vancouver:
کپیفیوضی بهنام، وریدی محمدجواد، میلانی الناز، شهیدی فخری، حدادخداپرست محمدحسین. بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجاله بنه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(1 ):29-48. Available from: https://sid.ir/paper/233941/fa
IEEE:
کپیبهنام فیوضی، محمدجواد وریدی، الناز میلانی، فخری شهیدی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجاله بنه،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 29–48، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233941/fa