APA:
کپیمیلانی، الناز، گلی موحد، غلامعلی، و جعفری، مرتضی. (1398). تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه ای سبوس گندم. علوم غذایی و تغذیه، 17(1 (پیاپی 65) )، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143235/fa
Vancouver:
کپیمیلانی الناز، گلی موحد غلامعلی، جعفری مرتضی. تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه ای سبوس گندم. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛17(1 (پیاپی 65) ):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143235/fa
IEEE:
کپیالناز میلانی، غلامعلی گلی موحد، و مرتضی جعفری، “تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه ای سبوس گندم،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 1 (پیاپی 65) ، pp. 5–14، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143235/fa