APA:
کپیصباغی، مسلم، مقصودلو، یحیی، خمیری، مرتضی، و ضیایی فر، امان محمد. (1393). تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 361-374. SID. https://sid.ir/paper/233948/fa
Vancouver:
کپیصباغی مسلم، مقصودلو یحیی، خمیری مرتضی، ضیایی فر امان محمد. تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):361-374. Available from: https://sid.ir/paper/233948/fa
IEEE:
کپیمسلم صباغی، یحیی مقصودلو، مرتضی خمیری، و امان محمد ضیایی فر، “تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 361–374، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233948/fa