مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,464
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه توت فرنگی رقم سلوا

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 56

چکیده

توت فرنگی از جمله میوه های حساس به آسیب های مکانیکی و فیزیولوژیکی بوده و دارای سرعت متابولیسم و تخریب سریع در طول مدت زمان نگهداری است. در پژوهش حاضر از کیتوزان 1 درصد حاوی غلظت های مختلف عصاره چای سبز (10, 20 و 30 درصد) برای پوشش دهی میوه های توت فرنگی رقم سلوا استفاده شد و میزان کاهش وزن, pH, اسیدیته, مواد جامد محلول, آنتوسیانین کل, شاخص مربوط به رنگ (L, a, b), شمارش میکروبی (باکتری های کل, کپک ها و مخمرها) و ویژگی-های حسی طی زمان نگهداری به مدت 16 روز در دما ° C4 مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که در طول مدت زمان نگهداری, میزان کاهش وزن, pH, مواد جامد محلول, تعداد باکتری های کل, کپک ها و مخمرها افزایش و ویژگی های اسیدیته قابل تیتراسیون, آنتوسیانین کل و سفتی بافت کاهش پیدا کرد. توت فرنگی های پوشش داده شده با کیتوزان حاوی عصاره چای سبز دارای درصد کاهش وزن, pH, مواد جامد محلول کمتر و اسیدیته قابل تیتراسیون, آنتوسیانین کل بالاتر و بافت سفت تری نسبت به توت فرنگی بدون پوشش دهی (تیمار شاهد) بودند. از سوی دیگر نتایج نشان داد که پوشش دهی میوه های توت فرنگی رقم سلوا با کیتوزان حاوی عصاره چای سبز سبب بهبود شاخص های رنگ میوه و کاهش رشد میکروبی در طول مدت زمان نگهداری شد. افزایش غلظت عصاره چای سبز منجر به اثرات سینرژیستی با کیتوزان شد, بطوری که تیمار پوشش کیتوزان 1 درصد حاوی عصاره چای سبز 30 درصد دارای بهترین تأثیر در بهبود ویژگی های کیفی و افزایش زمان ماندگاری بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیرضالو، کاظم، توکلیان، روح اله، و جعفرپور، پریناز. (1397). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه توت فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری، 3(1 )، 43-56. SID. https://sid.ir/paper/363683/fa

    Vancouver: کپی

    علیرضالو کاظم، توکلیان روح اله، جعفرپور پریناز. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه توت فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1397؛3(1 ):43-56. Available from: https://sid.ir/paper/363683/fa

    IEEE: کپی

    کاظم علیرضالو، روح اله توکلیان، و پریناز جعفرپور، “تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه توت فرنگی رقم سلوا،” پژوهش های میوه کاری، vol. 3، no. 1 ، pp. 43–56، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363683/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button