APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، توکلیان، روح اله، و جعفرپور، پریناز. (1397). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه توت فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری، 3(1 )، 43-56. SID. https://sid.ir/paper/363683/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، توکلیان روح اله، جعفرپور پریناز. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه توت فرنگی رقم سلوا. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1397؛3(1 ):43-56. Available from: https://sid.ir/paper/363683/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، روح اله توکلیان، و پریناز جعفرپور، “تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه توت فرنگی رقم سلوا،” پژوهش های میوه کاری، vol. 3، no. 1 ، pp. 43–56، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363683/fa