مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,410
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر هیدروکسی پروپیل سلولز بر خواص مختلف لایه های نازک گلوتن

صفحات

 صفحه شروع 405 | صفحه پایان 416

چکیده

 اثرات افزودن هیدروکسی پروپیل سلولز (HPC) روی نفوذپذیری به بخار آب, اکسیژن و خواص مکانیکی گلوتن حاوی گلیسرول (10 و 20 درصد وزنی گلوتن) در سه رطوبت نسبی (75 درصد و 52, 32=RH) بررسی شدند. میزان نفوذپذیری فیلم ها نسبت به بخار آب (WVP) با استفاده از روش مهاجرت رطوبت از فنجانک ها و میزان نفوذپذیری به اکسیژن ((OTR ازطریق اندازه-گیری عدد پراکسید روغن موجود در فنجانک ها اندازه گیری شدند.خواص مکانیکی لایه های نازک با استفاده از دستگاه کشش اندازه گیری شدند.بررسی ریزساختار و ساختار فیلم ها به ‎‍ ترتیب توسط میکروسکوپ الکترونی (SEM) و اسپکتروسکوپی مادون-قرمز (FTIR) انجام شدند. نتایج نشان داد که مقدار نفوذپذیری به بخار آب فیلم های گلوتن -HPC- گلیسرول با افزایش غلظت گلیسرول افزایش یافت (p<0.05). در رطوبت های نسبی 32 درصد و 52 درصد نفوذپذیری به اکسیژن در فیلم های گلوتن-گلیسرول (حاوی 20درصد) و گلوتن -HPC- گلیسرول (حاوی 10 درصد) در مقایسه با سایر فیلم ها کمتر بود (p<0.05). مقاومت به کشش در فیلم ها با افزایش HPC و کاهش گلیسرول افزایش یافت (p<0.05), درحالی که درصد ازدیاد طول آنها با افزایش مقدار گلیسرول افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حشمتی، وجیهه، و کسایی، محمدرضا. (1395). اثر هیدروکسی پروپیل سلولز بر خواص مختلف لایه های نازک گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(4)، 405-416. SID. https://sid.ir/paper/233959/fa

    Vancouver: کپی

    حشمتی وجیهه، کسایی محمدرضا. اثر هیدروکسی پروپیل سلولز بر خواص مختلف لایه های نازک گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(4):405-416. Available from: https://sid.ir/paper/233959/fa

    IEEE: کپی

    وجیهه حشمتی، و محمدرضا کسایی، “اثر هیدروکسی پروپیل سلولز بر خواص مختلف لایه های نازک گلوتن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 4، pp. 405–416، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233959/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا