APA:
کپیحشمتی، وجیهه، و کسایی، محمدرضا. (1395). اثر هیدروکسی پروپیل سلولز بر خواص مختلف لایه های نازک گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(4)، 405-416. SID. https://sid.ir/paper/233959/fa
Vancouver:
کپیحشمتی وجیهه، کسایی محمدرضا. اثر هیدروکسی پروپیل سلولز بر خواص مختلف لایه های نازک گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(4):405-416. Available from: https://sid.ir/paper/233959/fa
IEEE:
کپیوجیهه حشمتی، و محمدرضا کسایی، “اثر هیدروکسی پروپیل سلولز بر خواص مختلف لایه های نازک گلوتن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 4، pp. 405–416، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233959/fa