APA:
کپیموحد، سارا، کاکایی، الهام، و احمدی چناربن، حسین. (1396). تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 575-583. SID. https://sid.ir/paper/143587/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا، کاکایی الهام، احمدی چناربن حسین. تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):575-583. Available from: https://sid.ir/paper/143587/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، الهام کاکایی، و حسین احمدی چناربن، “تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب زمینی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 575–583، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143587/fa