مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

903
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 142

چکیده

 روش سطح پاسخ به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن پاششی آب انار, جهت دست یابی به کمینه مقدار محتوی رطوبتی, فعالیت آب و شاخص روشنایی و بیشینه مقدار فنل کل, مقدارکل آنتوسیانین و اندازه ذرات مورد استفاده قرار گرفت. دمای هوای ورودی خشک کن (170-120 درجه سانتی گراد), دبی خوراک (1.1-0.3 میلی لیتر بر ثانیه) و نسبت آب میوه به مالتودکسترین (0.8-0.6), فاکتورهایی بودند که تاثیر آنها بر متغیرهای وابسته طی خشک کردن پاششی مورد ارزیابی قرار گرفت. آنالیز واریانس (ANOVA) و تجزیه رگرسیون خطی چند گانه, برای هر پاسخ انجام پذیرفت. در شرایط بهینه به دست آمده (دمای ورودی خشک کن 170 درجه سانتی گراد, نسبت آب میوه به مالتودکسترین 0.6 و دبی خوراک 0.55 میلی لیتر بر ثانیه), میزان محتوی رطوبتی, فعالیت آب, شاخص روشنایی, فنل کل, مقدار کل آنتوسیانین و اندازه ذرات به ترتیب 4.3687% (وزن نمونه g/مقدار آب (g, 8.4655, 85.0287, 607.836 میلی گرم اسید گالیک در گرم نمونه), 3.7762 (1 گرم نمونه/ سیانیدین -3 گلوکوسید (mg و 41.7944 (میکرومتر) مشخص شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهیدی، فخری، وریدی، مهدی، محبی، محبت، نوشاد، محمد، و محمودی، فرج اله. (1393). بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(2)، 129-142. SID. https://sid.ir/paper/233965/fa

    Vancouver: کپی

    شهیدی فخری، وریدی مهدی، محبی محبت، نوشاد محمد، محمودی فرج اله. بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(2):129-142. Available from: https://sid.ir/paper/233965/fa

    IEEE: کپی

    فخری شهیدی، مهدی وریدی، محبت محبی، محمد نوشاد، و فرج اله محمودی، “بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 129–142، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233965/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button