APA:
کپیامین سبحانی، حسین، اعلمی، مهران، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و نگهبان سیوکی، حسین. (1393). استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(2)، 185-196. SID. https://sid.ir/paper/233970/fa
Vancouver:
کپیامین سبحانی حسین، اعلمی مهران، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، نگهبان سیوکی حسین. استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(2):185-196. Available from: https://sid.ir/paper/233970/fa
IEEE:
کپیحسین امین سبحانی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و حسین نگهبان سیوکی، “استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 185–196، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233970/fa