APA:
کپیعباس زاده، فاطمه، اعلمی، مهران، صادقی ماهونک، علیرضا، و کاشانی نژاد، مهدی. (1396). تاثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(15 )، 107-118. SID. https://sid.ir/paper/258726/fa
Vancouver:
کپیعباس زاده فاطمه، اعلمی مهران، صادقی ماهونک علیرضا، کاشانی نژاد مهدی. تاثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛4(15 ):107-118. Available from: https://sid.ir/paper/258726/fa
IEEE:
کپیفاطمه عباس زاده، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، و مهدی کاشانی نژاد، “تاثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 15 ، pp. 107–118، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258726/fa