APA:
کپیمهاجرخراسانی، سیما، اعلمی، مهران، کاشانی نژاد، مهدی، و شهیری طبرستانی، هدی. (1398). مقایسه اثر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 229-244. SID. https://sid.ir/paper/71749/fa
Vancouver:
کپیمهاجرخراسانی سیما، اعلمی مهران، کاشانی نژاد مهدی، شهیری طبرستانی هدی. مقایسه اثر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):229-244. Available from: https://sid.ir/paper/71749/fa
IEEE:
کپیسیما مهاجرخراسانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، و هدی شهیری طبرستانی، “مقایسه اثر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 229–244، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71749/fa