APA:
کپیمحمدی، یاسمن، رجایی، پیمان، و اسحاقی، محمدرضا. (1399). بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی زدایی کنسانتره های پرتقال و گریپ فروت و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(1 )، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/233992/fa
Vancouver:
کپیمحمدی یاسمن، رجایی پیمان، اسحاقی محمدرضا. بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی زدایی کنسانتره های پرتقال و گریپ فروت و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(1 ):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/233992/fa
IEEE:
کپییاسمن محمدی، پیمان رجایی، و محمدرضا اسحاقی، “بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی زدایی کنسانتره های پرتقال و گریپ فروت و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 1 ، pp. 99–112، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233992/fa