APA:
کپینصرآبادی، محمداسماعیل، نوری توپکانلو، حماد، آزادفر، الهام، و قاضی، زهره. (1399). بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/363458/fa
Vancouver:
کپینصرآبادی محمداسماعیل، نوری توپکانلو حماد، آزادفر الهام، قاضی زهره. بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/363458/fa
IEEE:
کپیمحمداسماعیل نصرآبادی، حماد نوری توپکانلو، الهام آزادفر، و زهره قاضی، “بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 69–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363458/fa