مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,436
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

324
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات آب گریپ فروت

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 62

چکیده

 آب میوه گریپ فروت به عنوان یک مکمل غذایی در درمان کمبود پتاسیم کاربرد دارد. پکتین موجود در آن عامل مؤثری در کاهش کلسترول خون و بهبود تدریجی عارضه سفت و سخت شدن عروق خونی است. سایر اثرات آن شامل القای تجمع گلبول های قرمز, کاهش هماتوکریت‏ها و اثرات احتمالی ضدسرطان است.یک یا نصف لیوان آب گریپ فروت می‏تواند به طور قابل ملاحظه‏ای موجب افزایش جذب و کاهش متابولیسم بسیاری از داروهای خوراکی متعارف شود. تداخل مابین آب گریپ فروت و برخی از داروها تحت عنوان "اثر آب گریپ فروت" نامیده می‏شود. در نتیجه این اثر, مقادیر بیشتری از داروهای تحت تأثیر قرار گرفته, وارد جریان خون شده و در نهایت اثرات درمانی و یا سمیت آنها افزایش می‏یابد.سازوکار اثر آب گریپ فروت احتمالاً ناشی از اثر یک یا چند ترکیب شیمیایی (به احتمال زیاد بیوفلاونوییدها و یا فورانوکومارینها) موجود در آن است که موجب مهار ایزوآنزیم هایسیتوکروم P450 به خصوص ایزوآنزیم 3A4 می‏شود. از این رو هر دارویی که به طور معمول توسط آنزیم مذکور متابولیزه می‏شود, ممکن است اثرات و یا سمیت آن در مصرف همزمان با گریپ فروت تشدید یابد.این مقاله مروری دارد بر مطالعات و کارآزمایی‏های بالینی داروهایی که اثرات آنها به واسطه آب گریپ فروت تشدید می‏شود. این داروها شامل بنزودیازپین‏ها, آنتی‏هیستامین‏ها, مسددهای کانال کلسیمی, استاتین‏های پایین آورنده کلسترول, مضعف‏های سیستم ایمنی و ... می‏باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسگرپور، بیتا، ادهمی، حمیدرضا، و امانلو، مسعود. (1380). اثرات آب گریپ فروت. گیاهان دارویی، 1(1)، 47-62. SID. https://sid.ir/paper/422474/fa

    Vancouver: کپی

    مسگرپور بیتا، ادهمی حمیدرضا، امانلو مسعود. اثرات آب گریپ فروت. گیاهان دارویی[Internet]. 1380؛1(1):47-62. Available from: https://sid.ir/paper/422474/fa

    IEEE: کپی

    بیتا مسگرپور، حمیدرضا ادهمی، و مسعود امانلو، “اثرات آب گریپ فروت،” گیاهان دارویی، vol. 1، no. 1، pp. 47–62، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/422474/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button