APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، حصاری، جواد، بشارتی، مقصود، یعقوبی، میلاد، نعمتی، ذبیح اله، و ملایری، حیدر. (1399). بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی, حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(2 )، 221-236. SID. https://sid.ir/paper/234003/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، حصاری جواد، بشارتی مقصود، یعقوبی میلاد، نعمتی ذبیح اله، ملایری حیدر. بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی, حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(2 ):221-236. Available from: https://sid.ir/paper/234003/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، جواد حصاری، مقصود بشارتی، میلاد یعقوبی، ذبیح اله نعمتی، و حیدر ملایری، “بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی, حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 2 ، pp. 221–236، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234003/fa