مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,238
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

709
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر نایسین روی کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 200

چکیده

 سابقه و هدف: به دلیل توجه روز افزون به نگهدارنده های طبیعی, مطالعات فراوانی در طی سالهای اخیر صورت گرفته است که در آنها از نایسین به عنوان نگهدارنده, جهت کنترل پاتوژن های غذایی و میکروارگانیسم های عامل فساد مواد غذایی استفاده شده است. هدف از این مطالعه بررسی فعالیت ضد باکتریایی نایسین و تاثیر آن در کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی رایج بود.روش بررسی: در این مطالعه تجربی, فعالیت ضد باکتریایی نایسین و تاثیر آن در کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی رایج, بر علیه باکتری های استافیلوکوکوس ارئوس (سویه 1112) و لیستریا منوسایتوجنز (سویه 1301) بررسی شد. آزمایش ها به دو مرحله اساسی تقسیم بندی شدند. مرحله اول شامل تعیین MIC (حداقل غلظت مهار کننده رشد) و MBC (حداقل غلظت کشندگی) مواد نگهدارنده نیتریت سدیم, بنزوئیک اسید و نایسین در pH بهینه (5.5) بود که برای این کار از روش تهیه رقت استفاده شد. در مرحله بعد,MIC نیتریت سدیم و بنزوئیک اسید در حضور MIC نایسن تعیین شد.یافته ها: ترکیبات فوق بر علیه باکتری های استافیلوکوکوس ارئوس و لیستریا منوسایتوجنز خاصیت ضد باکتریایی داشته و MIC آنها به ترتیب برای استافیلوکوکوس ارئوس 350, 200 وppm 25  و برای لیستریا منوسایتوجنز 100, 200 و 10 ppm به دست آمد. هنگامی که نگهدارنده های شیمیایی همراه با نایسین به کار رفتند, نایسین MIC این ترکیبات را کاهش داد (به ترتیب 200 وppm 50  برای استافیلوکوکوس ارئوس و 25 وppm 25  برای لیستریا منوسایتوجنز).نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که می توان از نایسین به عنوان یک نگهدارنده بی ضرر در میکروبیولوژی غذایی استفاده کرد و غلظت نگهدارنده های شیمیایی را کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مبصری، صاعد، ملک زاده، فریدون، پوربابایی، احمدعلی، و جندقی، پوریا. (1388). ارزیابی تاثیر نایسین روی کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 19(3 (پی در پی 57))، 197-200. SID. https://sid.ir/paper/98802/fa

    Vancouver: کپی

    مبصری صاعد، ملک زاده فریدون، پوربابایی احمدعلی، جندقی پوریا. ارزیابی تاثیر نایسین روی کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1388؛19(3 (پی در پی 57)):197-200. Available from: https://sid.ir/paper/98802/fa

    IEEE: کپی

    صاعد مبصری، فریدون ملک زاده، احمدعلی پوربابایی، و پوریا جندقی، “ارزیابی تاثیر نایسین روی کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 19، no. 3 (پی در پی 57)، pp. 197–200، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98802/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا