APA:
کپیمبصری، صاعد، ملک زاده، فریدون، پوربابایی، احمدعلی، و جندقی، پوریا. (1388). ارزیابی تاثیر نایسین روی کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 19(3 (پی در پی 57))، 197-200. SID. https://sid.ir/paper/98802/fa
Vancouver:
کپیمبصری صاعد، ملک زاده فریدون، پوربابایی احمدعلی، جندقی پوریا. ارزیابی تاثیر نایسین روی کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1388؛19(3 (پی در پی 57)):197-200. Available from: https://sid.ir/paper/98802/fa
IEEE:
کپیصاعد مبصری، فریدون ملک زاده، احمدعلی پوربابایی، و پوریا جندقی، “ارزیابی تاثیر نایسین روی کاهش غلظت نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 19، no. 3 (پی در پی 57)، pp. 197–200، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98802/fa