APA:
کپیبقایی، هما، وریدی، محمدجواد، وریدی، مهدی، و اسحاقی، زرین. (1392). بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(1)، 17-36. SID. https://sid.ir/paper/234023/fa
Vancouver:
کپیبقایی هما، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی، اسحاقی زرین. بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(1):17-36. Available from: https://sid.ir/paper/234023/fa
IEEE:
کپیهما بقایی، محمدجواد وریدی، مهدی وریدی، و زرین اسحاقی، “بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 17–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234023/fa