APA:
کپیجهادی، مهشید، احسانی، محمدرضا، و موسوی، سعیده السادات. (1387). مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری
. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/144496/fa
Vancouver:
کپیجهادی مهشید، احسانی محمدرضا، موسوی سعیده السادات. مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری
. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/144496/fa
IEEE:
کپیمهشید جهادی، محمدرضا احسانی، و سعیده السادات موسوی، “مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری
،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 59–66، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144496/fa