APA:
کپیمشاک، زهره، رادمهر، بهراد، و شاه حسینی، غلامرضا. (1388). بررسی تاثیر پرتودهی بر روی گوشت شترمرغ طی نگه داری در یخچال. علوم دامپزشکی ایران، 6(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/505938/fa
Vancouver:
کپیمشاک زهره، رادمهر بهراد، شاه حسینی غلامرضا. بررسی تاثیر پرتودهی بر روی گوشت شترمرغ طی نگه داری در یخچال. علوم دامپزشکی ایران[Internet]. 1388؛6(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/505938/fa
IEEE:
کپیزهره مشاک، بهراد رادمهر، و غلامرضا شاه حسینی، “بررسی تاثیر پرتودهی بر روی گوشت شترمرغ طی نگه داری در یخچال،” علوم دامپزشکی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505938/fa