مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

822
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 196

چکیده

 هدف این پژوهش, بررسی اثر شرایط فرآیند و پیش تیمارهای فراصوت و مایکروویو بر میزان چروکیدگی قطعات سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق بود. پیش تیمار فراصوت تحت فرکانس های 28 و 40 کیلو هرتز و پیش تیمار مایکروویو با توان های 3 و 6 وات بر گرم, روی قطعات سیب زمینی اعمال شد و سپس این قطعات در دماهای 150, 170 و 190 درجه سانتی گراد و زمان های 60, 120, 180 و 240 ثانیه سرخ شدند. طبق نتایج, پیش تیمار فراصوت به طور معنی داری (P<0.05) میزان چروکیدگی قطعات سیب زمینی را کاهش داد, در حالی که پیش تیمار مایکروویو موجب افزایش معنی دار (P<0.05) چروکیدگی در نمونه ها شد. همچنین, زمان سرخ کردن به عنوان یکی از فاکتور های مهم فرآیند, اثر معنی داری (P<0.05) بر میزان چروکیدگی داشت, به طوری که با افزایش زمان, میزان چروکیدگی افزایش پیدا کرد. همچنین, نتایج نشان داد که اثر دما بر میزان چروکیدگی معنی دار نبود (P>0.05). علاوه بر این, 6 مدل با در نظر گرفتن شرایط فرآیند, برای پیش بینی میزان چروکیدگی ارائه شد و برای ثابت های این مدل ها, مدل های چند متغیره بر اساس آنالیز رگرسیونی چند متغیره به صورت تابعی از شرایط فرآیند (فرکانس فراصوت, توان مایکروویو و دمای فرآیند) به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقان نیا، جلال، باقری درویش محمد، حامد، و قنبرزاده، بابک. (1394). مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 183-196. SID. https://sid.ir/paper/234025/fa

    Vancouver: کپی

    دهقان نیا جلال، باقری درویش محمد حامد، قنبرزاده بابک. مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):183-196. Available from: https://sid.ir/paper/234025/fa

    IEEE: کپی

    جلال دهقان نیا، حامد باقری درویش محمد، و بابک قنبرزاده، “مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 183–196، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234025/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button