APA:
کپیدهقان نیا، جلال، باقری درویش محمد، حامد، و قنبرزاده، بابک. (1394). مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 183-196. SID. https://sid.ir/paper/234025/fa
Vancouver:
کپیدهقان نیا جلال، باقری درویش محمد حامد، قنبرزاده بابک. مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):183-196. Available from: https://sid.ir/paper/234025/fa
IEEE:
کپیجلال دهقان نیا، حامد باقری درویش محمد، و بابک قنبرزاده، “مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 183–196، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234025/fa