APA:
کپیرونقی، طاووس، دهقان نیا، جلال، و قنبرزاده، بابک. (1393). تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 71-83. SID. https://sid.ir/paper/501855/fa
Vancouver:
کپیرونقی طاووس، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):71-83. Available from: https://sid.ir/paper/501855/fa
IEEE:
کپیطاووس رونقی، جلال دهقان نیا، و بابک قنبرزاده، “تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 71–83، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501855/fa