APA:
کپیحسینی، ثنا، رشیدی، لادن، و هماپور، مسعود. (1398). بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(1 )، 99-108. SID. https://sid.ir/paper/395661/fa
Vancouver:
کپیحسینی ثنا، رشیدی لادن، هماپور مسعود. بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(1 ):99-108. Available from: https://sid.ir/paper/395661/fa
IEEE:
کپیثنا حسینی، لادن رشیدی، و مسعود هماپور، “بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 1 ، pp. 99–108، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395661/fa