APA:
کپیرنجبر، میلاد، و سجادی، کژال. (1397). بررسی پایداری اکسیداتیو روغن سرخ کردنی مخلوط شده با روغن دانه ی خرفه و روغن ذرت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 393-408. SID. https://sid.ir/paper/234073/fa
Vancouver:
کپیرنجبر میلاد، سجادی کژال. بررسی پایداری اکسیداتیو روغن سرخ کردنی مخلوط شده با روغن دانه ی خرفه و روغن ذرت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):393-408. Available from: https://sid.ir/paper/234073/fa
IEEE:
کپیمیلاد رنجبر، و کژال سجادی، “بررسی پایداری اکسیداتیو روغن سرخ کردنی مخلوط شده با روغن دانه ی خرفه و روغن ذرت،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 393–408، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234073/fa