APA:
کپیقدرت، صدیقه، مهران، شیوا، وفا، محمدرضا، گایینی، ایرج، و سعیدپور، آتوسا. (1385). مقایسه اثر روغن مخصوص سرخ کردنی و روغن گیاهی هیدروژنه بر شاخص های لیپیدی در موش صحرایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 21-27. SID. https://sid.ir/paper/121418/fa
Vancouver:
کپیقدرت صدیقه، مهران شیوا، وفا محمدرضا، گایینی ایرج، سعیدپور آتوسا. مقایسه اثر روغن مخصوص سرخ کردنی و روغن گیاهی هیدروژنه بر شاخص های لیپیدی در موش صحرایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(2):21-27. Available from: https://sid.ir/paper/121418/fa
IEEE:
کپیصدیقه قدرت، شیوا مهران، محمدرضا وفا، ایرج گایینی، و آتوسا سعیدپور، “مقایسه اثر روغن مخصوص سرخ کردنی و روغن گیاهی هیدروژنه بر شاخص های لیپیدی در موش صحرایی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 21–27، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121418/fa