APA:
کپیصفوی، نساء، و قره خانی، مهدی. (1397). تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی, فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد ذرت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 365-376. SID. https://sid.ir/paper/234079/fa
Vancouver:
کپیصفوی نساء، قره خانی مهدی. تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی, فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد ذرت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):365-376. Available from: https://sid.ir/paper/234079/fa
IEEE:
کپینساء صفوی، و مهدی قره خانی، “تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی, فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد ذرت،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 365–376، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234079/fa