APA:
کپیبابائی امینلوئی، هادی، و صالحی فر، مانیا. (1396). بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/72768/fa
Vancouver:
کپیبابائی امینلوئی هادی، صالحی فر مانیا. بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/72768/fa
IEEE:
کپیهادی بابائی امینلوئی، و مانیا صالحی فر، “بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 63–72، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72768/fa