APA:
کپیمویدزاده، ساینا، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1393). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/509020/fa
Vancouver:
کپیمویدزاده ساینا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/509020/fa
IEEE:
کپیساینا مویدزاده، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 89–96، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509020/fa