مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

248
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 96

چکیده

 در این مطالعه, تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم در ماست پروبیوتیک بدون چرب طی 19 روز نگهداری در دمای 1± 5 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه آماری داده ها نشان داد که استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم به طور معنی داری موجب افزایش مقدار ویسکوزیته و درصد ظرفیت نگهداری آب نمونه ها گردید. اما تیمار آنزیمی میزان روشنائی (L*) را افزایش و طیف رنگی زرد (b*) نمونه ها را کاهش داد در حالیکه تیمار با کازئینات سدیم برخلاف تیمار آنزیمی, موجب کاهش میزان روشنایی و افزایش طیف رنگی زرد نمونه ها شد (P£0.05). همچنین بر اساس نتایج حاصل, زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در نمونه های تیمار شده با ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم نسبت به نمونه شاهد به طور معنی داری افزایش یافت (P£0.05). بیشترین مقدار ویسکوزیته (2.68 پاسکال ثانیه) نیز در نمونه های تیمار شده با آنزیم بود. بنابراین استفاده از ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم در تولید ماست پروبیوتیک بدون چرب پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مویدزاده، ساینا، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1393). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/509020/fa

    Vancouver: کپی

    مویدزاده ساینا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/509020/fa

    IEEE: کپی

    ساینا مویدزاده، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی شده با کازئینات سدیم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 89–96، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509020/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button