APA:
کپیفدوی، ابوالفضل، و صمدلویی، حمیدرضا. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(2)، 141-156. SID. https://sid.ir/paper/234084/fa
Vancouver:
کپیفدوی ابوالفضل، صمدلویی حمیدرضا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(2):141-156. Available from: https://sid.ir/paper/234084/fa
IEEE:
کپیابوالفضل فدوی، و حمیدرضا صمدلویی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 2، pp. 141–156، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234084/fa