APA:
کپیخواحه ئی، نسترن، گلمکانی، محمدتقی، ابلاغی، مرضیه، و اسکندری، محمدهادی. (1396). بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(2)، 157-170. SID. https://sid.ir/paper/234087/fa
Vancouver:
کپیخواحه ئی نسترن، گلمکانی محمدتقی، ابلاغی مرضیه، اسکندری محمدهادی. بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(2):157-170. Available from: https://sid.ir/paper/234087/fa
IEEE:
کپینسترن خواحه ئی، محمدتقی گلمکانی، مرضیه ابلاغی، و محمدهادی اسکندری، “بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 2، pp. 157–170، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234087/fa