APA:
کپیحق جو، لیلا، برزگر، حسن، و جوینده، حسین. (1398). بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگی های ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 149-159. SID. https://sid.ir/paper/71828/fa
Vancouver:
کپیحق جو لیلا، برزگر حسن، جوینده حسین. بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگی های ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):149-159. Available from: https://sid.ir/paper/71828/fa
IEEE:
کپیلیلا حق جو، حسن برزگر، و حسین جوینده، “بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگی های ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 149–159، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71828/fa