APA:
کپیشعبان پور، بهاره، مهراد، بهار، پورعاشوری، پرستو، و جعفری، سیدمهدی. (1397). اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول های روغن ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(1 )، 13-28. SID. https://sid.ir/paper/233935/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، مهراد بهار، پورعاشوری پرستو، جعفری سیدمهدی. اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول های روغن ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(1 ):13-28. Available from: https://sid.ir/paper/233935/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، بهار مهراد، پرستو پورعاشوری، و سیدمهدی جعفری، “اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول های روغن ماهی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 13–28، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233935/fa