APA:
کپیسالارکریمی، وحیده، وریدی، محمدجواد، و وریدی، مهدی. (1398). بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(1 )، 15-30. SID. https://sid.ir/paper/234102/fa
Vancouver:
کپیسالارکریمی وحیده، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی. بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(1 ):15-30. Available from: https://sid.ir/paper/234102/fa
IEEE:
کپیوحیده سالارکریمی، محمدجواد وریدی، و مهدی وریدی، “بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 15–30، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234102/fa