APA:
کپیبهمنیار، فرشته، حسینی، سیده مرضیه، هادیان، زهرا، میرمقتدایی، لیلا، و شجاعی علی آبادی، سعیده. (1399). بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگی های فیزیک و شیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(3 )، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/406808/fa
Vancouver:
کپیبهمنیار فرشته، حسینی سیده مرضیه، هادیان زهرا، میرمقتدایی لیلا، شجاعی علی آبادی سعیده. بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگی های فیزیک و شیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(3 ):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/406808/fa
IEEE:
کپیفرشته بهمنیار، سیده مرضیه حسینی، زهرا هادیان، لیلا میرمقتدایی، و سعیده شجاعی علی آبادی، “بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگی های فیزیک و شیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 ، pp. 35–42، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406808/fa