مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,043
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

663
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جداشده از مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 29

چکیده

 مقدمه: استافیلوکوکوس اورئوس های مقاوم به متی سیلین (MRSA) به یک مشکل بزرگ در درمان بیماری ها تبدیل شده اند. این سویه ها با ساکن شدن در بینی به شدت موجب افزایش عفونت های بیمارستانی و مرگ و میر بیماران می شوند. آویشن یک گونه گیاهی است که به طور گستره در سراسر جهان برای مصارف درمانی مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از این مطالعه, بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن بر روی سویه های MRSA جداشده از مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی می باشد.روش بررسی: در این مطالعه که به روش In vitro انجام شد, اثر ضدمیکروبی به همراه حداقل غلظت مهارکننده رشد (MIC) و حداقل غلظت کشنده باکتری (MBC) اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به تتراسایکلین, اریترومایسین, تری متوپریم - سولفامتوکسازول و متی سیلین مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: یافته های ما نشان داد که اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های مقاوم به تتراسایکلین, اریترومایسین, تری متوپریم - سولفامتوکسازول و متی سیلین ایزوله شده از مواد غذایی اثرات خوبی دارد.نتیجه گیری: با ساخت داروی مناسب با منشا گیاهی و عوارض کمتر دارویی می توان به درمان عفونت های استافیلوکوکی امیدوار بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطان دلال، محمدمهدی، بیات، منصور، یزدی، محمدحسین، آقاامیری، سولماز، قربان زاده مشگانی، مسعود، پیمانه عابدی محتسب، ترانه، و شجاعی سعدی، بهروز. (1391). ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جداشده از مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، 17(2 (مسلسل 64))، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/76791/fa

    Vancouver: کپی

    سلطان دلال محمدمهدی، بیات منصور، یزدی محمدحسین، آقاامیری سولماز، قربان زاده مشگانی مسعود، پیمانه عابدی محتسب ترانه، شجاعی سعدی بهروز. ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جداشده از مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان[Internet]. 1391؛17(2 (مسلسل 64)):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/76791/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سلطان دلال، منصور بیات، محمدحسین یزدی، سولماز آقاامیری، مسعود قربان زاده مشگانی، ترانه پیمانه عابدی محتسب، و بهروز شجاعی سعدی، “ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جداشده از مواد غذایی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، vol. 17، no. 2 (مسلسل 64)، pp. 21–29، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/76791/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button